Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه سرخس با بیان اینکه وضعیت بیماران کرونایی و بیمارستان سرخس اورژانسی است، گفت: از مردم عزیز می‌خواهم با مشارکت در پویش «یاعلی» در تجهیز بیمارستان لقمان حکیم سرخس و خرید مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن‌ساز مشارکت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سرخس، حجت الاسلام محمد بختیاری ظهر امروز در جلسه مسئولان شهرستان سرخس با پیمانکاران شرکت‌های گاز و نفت برای تجهیز بیمارستان لقمان حکیم سرخس که در فرمانداری این شهرستان تشکیل شد، اظهار کرد: بحث کرونا شبیه به دفاع مقدس و یک امتحان الهی است، در این امتحان مشخص می‌شود که چه کسی اهل کمک بوده، چه کسی آبرو می‌گذارد و چه کسی از استراحتش می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه سرخس با بیان اینکه وضعیت بیمارستان سرخس یک وضعیت اورژانسی و جان مریضان در خطر است، گفت: در بحث انفاق تفاوتی بین کسانی که دارند و کسانی که ندارند نیست، حتی آن کسی که ندارد نیز باید از مقدار کمی انفاق کند.

وی بیان کرد: مریض ما به خاطر نبود اکسیژن از بین رفته است همه ما مسئول هستیم و پویش مردمی «یا علی» در دهه ولایت داشته باشیم تا مشکل حل شود.

بختیاری دو مورد ضروری برای بیمارستان سرخس را مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن‌ساز و برخی داروی ضروری برای جان بیماران کرونایی دانست و گفت: مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن‌ساز در عرض یک هفته ۲۰۰ میلیون تومان گران‌تر شده و الان قیمت آن ۷۰۰ میلیون تومان است که برای بیمارستان سرخس ضروری بوده و باید سریعاً خریداری شود.

امام جمعه سرخس  با اشاره به مشارکت خوب مردم در قضیه کرونا به مشارکت بالای مردم روستای چشمه‌شور سرخس در کمک به بیمارستان لقمان اشاره و عنوان کرد: مردم روستای چشمه‌شور سرخس در این پویش مردمی برای تجهیز بیمارستان سرخس مشارکت کردند و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان اهدا کردند.

وی عنوان کرد: به هر حال پول این مخزن دارد جمع می‌شود و این کرونا نیز مانند دفاع مقدس تمام می‌شود اما در نهایت مشخص می‌شود که چه کسانی پای کمک به بیماران کرونایی بودند و کمک کردند.

بختیاری اظهار کرد: نیروهای شرکت‌های نفت و گاز برای اینکه لحظه‌ای تولید متوقف نشود واقعا دارند تلاش می‌کنند و بعضاً نیروهای‌شان را از دست می‌دهند اما تقاضا داریم وقتی جان بیماران ما در خطر است در این موضوع مشارکت کنند.

امام جمعه سرخس  افزود: شما فرض کنید آن کسی که جانش متصل به این دستگاه اکسیژن‌ساز است اگر این دستگاه از کار بیفتد چقدر برای جان یک نفر خطرناک است که اکسیژن به بدن او نرسد و با این چند تا کپسول بیمارستان این بیماران بیشتر از دو ساعت دوام نمی‌آورند.

وی اظهار کرد: نفس کشیدن از پشت ماسک سخت است و شما در نظر بگیرید افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند و نفس‌هایشان به شماره می‌افتد چقدر سخت است و خداوند با این ویروس ما را متوجه نعمت نفس کشیدن کرده است.

بختیاری ادامه داد: هیچ تضمینی نیست که این کرونا سراغ ما نیاید و اگر خدای نکرده روزی درگیر این بیماری شویم آیا بیمارستان لقمان پاسخگوی نیاز ما خواهد بود؛ قبل از آنکه خودمان دچار شویم به بیماران کرونایی کمک کنید و بیمارستان سرخس را تجهیز کنید.

امام جمعه سرخس  تاکید کرد: من مطمئن هستم مردم در این پویش «یاعلی» برای کمک به بیمارستان سرخس و کمک به بیماران کرونایی مشارکت خواهند کرد و تا روز عید غدیر مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن‌ساز به بیمارستان توسط مردم اهدا می‌شود.

وی گفت: کشاورزان، دامداران و روستائیان ما نیز دارند مشارکت می‌کنند.

مهمترین نیاز بیمارستان سرخس دستگاه اکسیژن‌ساز و آی‌سی‌یو است 

رئیس بیمارستان لقمان حکیم سرخس نیز در این جلسه گفت: در این ایام می‌توان هدیه‌ای برای مردم عزیز سرخس داشت و هر صنعتی مسئولیتی دارد.

کاظمی با بیان اینکه ما از لحاظ زمان عقب هستیم، گفت: موج سوم کرونا در راه است و باید بدانیم آن ریه‌ای که درگیر کرونا شده اگر در آینده به ویروس آنفلولانزا نیز درگیر شود شرایط خیلی سختی خواهد داشت.

وی اظهار کرد: بیمارستان سرخس آی‌سی‌یو ندارد کسانی که کرونا می‌گیرند نیاز به مانیتورینگ دقیقه‌ای و ثانیه‌ای دارند و ما اکنون بخش داخلی را که فعال‌ترین بخش است تبدیل به آی‌سی‌یو کردیم.

رئیس بیمارستان لقمان سرخس عنوان کرد: مهمترین نیاز بحث اکسیژن و دستگاه اکسیژن‌ساز است و در حوزه اقلام دارویی مشکل داریم و در مرحله بعد نیاز به مانیتورینگ داریم.

کاظمی عنوان کرد: در مراحل بعدی خرید دستگاه سی تی اسکن و تحهیز بخش آی‌سی‌یو است و مهمترین دغدغه این است که ما از ویروس عقب هستیم و داریم زمان را از دست می‌دهیم.

پیمانکاران نفت و گاز نسبت به مسئولیت‌های اجتماعی خود مسئول باشند

دادستان سرخس نیز در این جلسه گفت: در چند سالی که در سرخس بودیم، از مجموعه نفت و گاز خدمات ارزنده‌ای در سطح شهرستان داشتند اما در شرایط فعلی شاهدیم حتی کشاورزان و دامداران ما که در آفتاب سوزان در حال کار هستند پای کار آمدند و به مجموعه شهرستان کمک کردند.

حیدر جهانی عنوان کرد: پیمانکاران در کنار پیمان‌هایی که دارند مسئولیت‌هایی نیز نسبت به شهرستان دارند.

وی بیان کرد: مجموعه بیمارستان سرخس شرایط سختی را دارد و مردم جامعه درگیر کرونا هستند، خدمات نفت و گاز و پیمانکاران آن باید به گونه‌ای باشد که عموم مردم شهرستان منتفع شوند.

جهانی گفت: انتظار داریم پیمانکاران نفت و گاز با توجه به پیمان‌هایی که برنده می‌شود نسبت به مسئولیت‌های اجتماعی مسئول باشند زیرا این یک حلقه مفقوده در شهرستان است.

مدافعان سلامت در سرخس با سخت‌ترین شرایط به وظایف‌شان عمل می‌کنند

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار سرخس نیز در این جلسه گفت: شرایطی که الان در بیمارستان لقمان حکیم سرخس است باعث شده حدود ۳۶ نفر از شهرستان فوت شوند.

مهدی اردونی دوستی گفت: مدافعان سلامت در سرخس با سخت‌ترین شرایط به وظایف خود دارند عمل می‌کنند.

وی اظهار کرد: شما جهادگر اقتصادی هستید و امیدواریم بیمارستانی که سال‌هاست نیمه‌کاره مانده با همت شما تجهیز شود.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه سرخس کاظمی دادستان سرخس حیدر جهانی بیمارستان لقمان حکیم سرخس تجهیز بیمارستان بیماران کرونایی بیمارستان سرخس امام جمعه سرخس نفت و گاز آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه

فرامرز دهمرده رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه گفت:  این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان