Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرودی هم معتقد است که باید به کالدرون زمان داد.

طرفداری- رضا شاهرودی، مربی تیم فوتبال امید کشورمان با اذعان به اینکه زمان برای آماده‌سازی این تیم از دست رفته است، جبران این کمبود را خیلی سخت دانست.

رضا شاهرودی، مربی تیم ملی امید در گفت‌وگو با تسنیم، با ابراز خرسندی از بازگشتش به تیم فوتبال امید ایران گفت:

من با این تیم قرارداد داشتم، ولی بعد از تغییراتی که در کادر فنی رخ داد، خودم تصمیم به کناره‌گیری گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما برای این تیم زحمت کشیدیم و حالا هم شرایط طوری شد که دوباره برگشتیم. فقط جبران زمانی که در این چند ماه از دست رفت، خیلی سخت است و باید تلاش کنیم تا با آمادگی کامل وارد رقابت‌های اصلی شویم که دی ماه در تایلند برگزار می‌شود.

وی در واکنش به اینکه برخی معتقدند استیلی دنبال سرمربیگری در تیم امید بوده و در این مقطع زمانی تصمیمی اشتباه گرفته است، تصریح کرد:

استیلی دنبال سرمربیگری تیم امید نبود و اگر چنین قصدی داشت بعد از رفتن کرانچار هدایت تیم امید را بر عهده می‌گرفت. اتفاقاً آن زمان خیلی‌ها از استیلی خواستند که سرمربی شود، ولی قبول نکرد. استیلی با چند مربی صحبت کرد و حتی برخی دوستان دست یاعلی دادند، ولی به تیم دیگری رفتند. استیلی برای پذیرفتن هدایت تیم امید اشتباه نکرد.

مربی تیم فوتبال امید کشورمان در ادامه افزود:

استیلی سابقه مربیگری در لیگ برتر را دارد و پیشینه روشنی هم در رده ملی داشته است. همه‌ی ما در تلاش هستیم تا زمانی که از دست رفته را جبران کنیم، هر چند که کار سختی در پیش داریم. ایرانی‌ها مرد روزهای سخت هستند و از مردم می‌خواهیم که برای موفقیت این تیم دعا کنند. ما باید بازی‌های دوستانه خوبی انجام هیم تا با آمادگی کامل وارد مسابقات شویم.

شاهرودی در مورد اینکه خیلی‌ها معتقدند انتخاب فرهاد مجیدی برای هدایت این تیم، انتخاب درستی نبوده است، خاطرنشان کرد:‌

من از شخص خاصی نام نمی‌برم. در حال حاضر فقط باید تلاش کنیم تا وقفه‌ای را که در کارمان ایجاد شد، جبران کنیم.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره شروع نه چندان خوب این تیم در لیگ برتر اظهار داشت:

باید به پرسپولیس و کالدرون زمان داد. این بازیکنان همان‌هایی هستند که در زمان برانکو بازی می‌کردند، تفکرات این دو مربی با هم فرق دارد. ما نباید زود جوش بیاوریم. باید به این تیم زمان بدهیم.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!

حجاریان ضمن تلاش برای توجیه مسیر راهبردی اصلاح طلبان می کوشد که علاوه بر امید ضرورت مطالبه گری و نقد حاکمیت را به عنوان ماموریت این جریان معنادهی کن

سرویس سیاست مشرق- بررسی‌ها نشان می‌دهد که اصلاح طلبان ساختاری و لایه رادیکال جریان اصلاحات به منظور پیشبرد اهداف خود در حال دسته و پنچه نرم کردن با برخی اقتضائات درون – بیرون جریانی می باشد.

این جریان از سویی با ناامیدی، بی انگیزگی و عدم باور به راهبردهای رئوس جریان خود بوده و از جانب دیگر برخی راهبردهای رادیکالی را نیز در دستورکار خود دارد که نه تنها در چارچوب نظام نبوده بلکه معنای معارضه را نیز به نمایش می گذارد.

در این میان برخی از نیروهای فکری اصلاح طلبان که شیفت به امر اجتماعی به منظور ارتباط گیری با لایه ها و تشکیل کانون های اعتراضی و مطالبه گری را توصیه کرده اند تاکید دارند که برای انسجام بخشی در میان اصلاحات باید «امید» به منظور توزان قوا و تولید قدرت همسنگ در برابر حاکمیت را بارور ساخته و از سوی دیگر باید «نقد» در ساحات مختلف را به منظور تعریف خود به عنوان آلترناتیو وضع موجود را پیگیری نمود.

در همین رابطه سعید حجاریان که چندی پیش طی توئیتی استارت کنش سیاسی- انتخاباتی اصلاح طلبان را زده بود طی توئیتی نوشته بود: دولت سیزدهم و تفکر حاکم بر آن چماقی بود به بار شیشه مملکت؛ مسئله نرخ بنزین، «نور» حجاب و دیگر طرح ها و اقدام های در پیش هم ضربات مهلک تری هستند. تداوم این تفکر در دولت چهاردهم آخرین چماق است بر بار شیشه و دیگر چیزی باقی نخواهد ماند.

حجاریان در توئیت خود تلاش برای شکل دهی به یک جبهه بر اساس «سطح زندگی» و «سبک زندگی» را کلید زده بود. به طوری که می توان گفت ادعای افزایش نرخ بنزین عملا علی رغم تکذیب های مکرر آن توسط مسئولین به معنای تلاش برای تولید هراس در دهک های مختلف جامعه و به منظور تحریک جامعه اعتراضی بوده و برجسته سازی مساله طرح نور نیز در چارچوب کانونی سازی مساله آزادی های سیاسی- فرهنگی و تلاش برای بازنمایی ایجاد محدودیت ها معنا می یابد، تشکیل کانون‌های نقد از درون و کانون‌های شورش از بیرون راهبردی برابر از سوی رادیکال‌ها در روزهای اخیر است!

در این میان اما حجاریان بار دیگر در صفحه توئیتر خود به یک نقد مطرح‌شده از جمله‌اش اشاره کرد و نوشت: «منتقدی مجرّب نقدی بر این پست نگاشته‌ و بیان کرده‌اند: «چیزی باقی نخواهد ماند» گزاره‌ای آخرالزمانی است؛ یعنی چیزی متصور نیست که برای حفظ‌/اصلاح‌اش تلاش کنیم».

وی تصریح کرده بود که به حفظ «امید» و نگه داشتن شعله شمع باور دارم ولی توأمان «نقد» را شرط لازم هر گشایش و سخن ایجابی می‌دانم.

توئیت دوباره حجاریان اما نشان می دهد که پاسخ به توئیت وی از جانب اصلاح طلبان بیانگر فقدان روحیه امید در جریان اصلاحات بوده وی ضمن تلاش برای توجیه مسیر راهبردی اصلاح طلبان می کوشد که علاوه بر امید ضرورت مطالبه گری و نقد حاکمیت را به عنوان ماموریت این جریان معنادهی کند.

دیگر خبرها

  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • کشتی اصفهان در مسیر موفقیت است
  • استفانو پیولی: اینتر قوی‌ترین تیم 4 سال اخیر سری آ بوده است؛ مقابل یوونتوس می‌جنگیم
  • پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل شدن به تیمی مدعی در انگلیس؛ چرا آستون ویلا با گزینه مربیگری بایرن و لیورپول دنبال جاه طلبی است؟
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • رقابت دانش آموزان شاهرودی در جشنواره خوارزمی
  • همه باید همدل و متحد به دنبال موفقیت تراکتور باشیم